Over ons

 

La zeta maakt kinderboeken en jeugdboeken!

Dat doen we omdat we heel veel van boeken en van lezen houden. En omdat we een droom hadden: we wilden heel graag boeken maken!
In 2014 kriebelde het zo erg, dat we de stoute schoenen hebben aangetrokken en we onze eigen uitgeverij zijn gestart, La zeta.

Wij, dat zijn Dorette Zwaans en Marlon Kromodikoro. Dorette is vertaalster Italiaans en vertaalde al heel veel (kinder)boeken. Daarnaast heeft ze veel ervaring met uitgeven van kinderboeken voor andere uitgeverijen. Marlon is concept artist en doet niets liever dan (monsters) tekenen. Hoewel, science fictionfilms kijken doet hij ook heel graag…

We maken vooral graag boeken voor jonge mensen. Boeken met inhoud, waar je over na moet denken, waar je bij weg kunt dromen, of spannende boeken waar je helemaal in op kunt gaan. Alleen de boeken die echt boeien, vinden we goed genoeg.

Dorette Zwaans, young adult, detective, jeugdthriller

Dorette Zwaans

We speuren in het buitenland naar zulke boeken en zorgen dan dat er een mooie Nederlandse versie van komt. Op de boekenbeurs van Bologna, waar we heel veel boeken door onze handen lieten gaan, kochten we de eerste titels. Het resultaat zie je op deze website.
In de toekomst gaan we misschien ook helemaal
zelf nieuwe boeken maken. De illustraties en covers maken we nu al zelf.

Je vindt bij ons kinderboeken en jeugdboeken voor jongeren van 9 tot 16 jaar. We hopen dat je er net zo enthousiast over bent als wij.

Marlon Kromodikoro, 2D artist

Marlon Kromodikoro

Bestellen

Al onze boeken zijn te bestellen of te kopen zijn in de boekhandel, in online winkels en rechtstreeks via deze website.

U vindt ons ook op:

BoekenRoute

Bol.com

Duurzaam

Omdat we ook aan de natuur denken en daar goed mee om willen gaan, drukken we in kleine oplages op houtvrij papier.

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Share Button