De moord in de kleedkamer

Ik heb ze alle twee in één keer uitgelezen!
– Sterre, 11 jaar

 Detective voor de jeugd

Wil jij liever échte detectives lezen dan speurboeken voor kinderen? Dan is Inspecteur Sarti iets voor jou! De moord in de kleedkamer is een superleuk detectiveboek voor kinderen vanaf 12 jaar, met vaart, spanning en humor.
Let op: als je eraan begint, kun je niet meer stoppen met lezen!


Inspecteur Antonio Sarti is eerlijk en vasthoudend, maar niet bijster geschikt voor het detectivewerk. Hij moet heel wat kopjes koffie drinken om bij de les te blijven. Om zijn zaken op te lossen, heeft hij hard de hulp nodig van de jonge Spriet, en van zijn werkloze, maar slimme vriend Rosas.

Detectiveboek jeugdboek
De moord in de kleedkamer ISBN 9789492197016

Recensies

In dit spannende deel gaat Antonio Sarti op zoek naar de moordenaar van sterhonkballer Rocco McLaw. Op een rustige zondagmiddag wordt de speler dood in de kleedkamer gevonden. In plaats van van de wedstrijd te genieten, moet inspecteur Sarti ineens aan het werk. Hij staat voor raadsels: iedereen lijkt verdacht, niemand heeft een alibi, niets klopt. Als dan ook nog de jonge Spriet vermist wordt en inspecteur Sarti voor zijn leven vreest, dringt de tijd om de zaak op te lossen. Als dat maar lukt …

  • Auteur: Loriano Macchiavelli
  • Leeftijd: 12+
  • Afmetingen: 13,5 x 21 cm
  • Bindwijze: Hardcover
  • Pagina’s: 136
  • Thema’s: misdaad, spanning, humor
  • ISBN: 978-94-92197-01-6

Opruimprijs: € 3,50

Over de auteur

Loriano Macchiavelli is een schrijver uit Italië die veel politieromans en detectives heeft geschreven. Hij is superbekend in Italië. Zijn meest succesvolle personage is Inspecteur Sarti, Antonio Sarti. Er is zelfs een tv-serie gemaakt over de belevenissen van de inspecteur. Over Inspecteur Sarti schreef Loriano Macchiavelli ook drie spannende en grappige kinderboeken. Er zijn ook boeken van Loriano Macchiavelli voor volwassenen in het Nederlands.

Share Button