Boekhandel

Welkom op onze website! Leuk dat u ons gevonden heeft. Als kleine,  uitgeverij kunnen wij uw hulp goed gebruiken en zullen we er trots op zijn als u onze boeken in uw assortiment wilt opnemen. Op deze pagina vindt u onze condities en laatste folder.

Zomerfolder 2021

Bestellen

Onze boeken zijn met korting te bestellen via het CB en Boekenbank. Ze liggen daar onder het account van bevriende uitgeverij Ars Scribendi/Schoolsupport.
Rechtstreeks bij ons bestellen kan ook, u ontvangt dan in veel gevallen een extra korting en franco levering. Neem contact met ons voor de condities.

Voorwaarden

Retourneren
Aangezien retourzendingen kostbaar zijn, accepteren we die onder voorwaarden. Uiteraard ontvangt u 100%  vergoeding bij beschadigde exemplaren. Bij alle overige bestellingen accepteren we retouren alleen als van een titel minimaal vijf exemplaren zijn ingekocht. En alleen tussen zes en twaalf maanden na de oorspronkelijke publicatiedatum. Het recht van retour geldt alleen voor boeken die rechtstreeks bij ons zijn ingekocht. Boeken die rechtstreeks bij ons zijn ingekocht, kunnen alleen aan ons gerouteerd worden, niet via het CB.

Korting
Voor de meeste van ons boeken geldt via het CB de A-korting. Bestelt u meerdere exemplaren tegelijk rechtstreeks bij de uitgeverij, dan krijgt u in veel gevallen een hogere korting. Neem daarvoor contact met ons op.

België
Vanuit België bestelt u uw boeken rechtstreeks bij ons of via Boekenbank.

Share Button