Geplaatst op 1 reactie

Maffiajongen in de bibliotheek

Binnenkort ook te leen: Maffiajongen in de bibliotheek

De jeugdthriller Maffiajongen is in alle boekhandels en online boekwinkels te koop, en natuurlijk ook via onze webshop. Maar binnenkort kun je hem ook lenen, want dan staat Maffiajongen in de bibliotheek.

Ook als je leesmoeilijkheden hebt, kun je dit superspannende boek over de Italiaanse maffia op Sicilië lezen. De stichting Dedicon ondersteunt bibliotheken om informatie en boeken toegankelijk te maken voor mensen die niet (goed) kunnen zien of moeite hebben met lezen.

Zij hebben Maffiajongen omgezet naar een mooi luisterboek. Maffiajongen is als luisterboek te verkrijgen via www.superboek.nl. Luisterboeken van superboek zijn beschikbaar voor mensen met een (visuele) leesbeperking die zijn ingeschreven bij de Stichting Aangepast Lezen.

Wil je weten wat anderen over Maffiajongen zeggen? Hier kun je een recensie over het boek lezen.

 ‘Stoppen met lezen is geen optie tot je de laatste pagina hebt bereikt.’

 

Bekijk ook eens onze spannende detectiveverhalen over Inspecteur Sarti!

Share Button

1 gedachte over “Maffiajongen in de bibliotheek

Reacties zijn gesloten.