Geplaatst op

Groep 8 aanbieding – cadeautje voor je schoolverlaters

super leuk cadeautje voor je schoolverlaters

Cadeautje voor je schoolvertalers in groep 8 – Profiteer nu!

 

Set Inspecteur Sarti-boekenZoek je nog een origineel cadeautje voor je schoolverlaters van groep 8?
Over een dikke maand gaan je schoolverlaters van groep 8 de school echt verlaten. Een mooi afscheid hebben ze zeker verdiend. En daar hoort een leuk aandenken bij.
Geef twee delen Inspecteur Sarti! Je mag alle combinaties maken die je wilt: allemaal dezelfde titels of beide titels. Je profiteert altijd.

 

Profiteer van de korting: 2 delen voor € 7 én gratis verzending vanaf een bestelling van € 50.
BESTEL

Of bestel per mail via info@textalia.eu*

Bekijk de boektrailers.

 

De boeken over Inspecteur Sarti zijn Agatha Christy-achtige boeken, klassieke detectives met een inspecteur, een loos spoor en uiteindelijk dé ingeving waardoor de inspecteur de misdaad oplost. De Italiaanse Inspecteur Sarti wordt ‘bijgestaan’ door Spriet van 13 jaar oud. Hij helpt liever een handje op straat dan dat hij in de schoolbanken zit.

De droge humor tussen Sarti en Spriet lijkt iets weg te hebben van die tussen Sherlock Holmes en Watson, of die van Donna Leon.
De verhalen spelen zich af in Bologna, wat een heerlijk typisch Italiaanse sfeertje geeft. Extra leuk dus om mee te nemen op zomervakantie.

De Sarti-boeken vormen een mooie opstap voor achtste groepers naar het lezen van échte detectives. Een superleuk en leerzaam cadeautje voor je schoolverlaters dus.

Oók geschikt voor bruglas en vmbo.

 

Recensie Coole suggesties
Recensie Trotse vaders

*Stuur ons een mailtje met de titels en het aantal boeken per titel dat je wilt bestellen, samen met je schooladres en het factuuradres.
Vermeld ook de BRIN-code van je school.
Je ontvangt de boeken binnen een paar werkdagen met de factuur op het aangegeven adres.

Share Button