Geplaatst op

Psst… Ben jij van het nieuwsgierig type?

Nieuwsgierig type? - Lees Het geheim van Michelangelo!

Ben jij een nieuwsgierig typeje? Houd je wel van een goed mysterie en duistere genootschappen? Dan is Het geheim van Michelangelo het perfecte boek voor jou!

Heb je bijvoorbeeld weleens van de Illuminatie gehoord, een geheim genootschap in de renaissancetijd, waarvan sommige mensen beweren dat het nog steeds bestaat en geheime ontmoetingen organiseert? De Italiaanse kunstenaar Michelangelo Buonarroti, die leefde in de 16e eeuw en als een van de grootste kunstenaars aller tijden wordt gezien, hoorde ook bij zo’n genootschap. Althans dat denken sommige mensen.

Jacob, die bij Michelangelo in de leer is om ook een beroemd schilder te worden, heeft daar geloofwaardige aanwijzingen voor. Als Michelangelo dan ook nog op een of andere manier betrokken lijkt te zijn bij de dood van de paus, vindt hij het tijd om erachter te komen hoe het precies zit. Een spannend onderzoek begint: door donkere, vieze steegjes, in chique paleizen en tussen magnifieke kunstwerken.

Jacob wordt geholpen door Arno, een wat stille maar vriendelijke jongen, die op zijn beurt zo zijn eigen geheim lijkt te hebben.

Het geheim van Michelangelo verschijnt in de herfst van 2020.

Share Button