Geplaatst op

Nieuwe boeken!

Heb je onze nieuwe boeken al gezien? Onze nieuwste aanwinst is het prachtige Doorlopen van Gabriele Clima, over twee Syrische tieners. En vol trots presenteren we je ook de herdruk van Maffiajongen, met een geweldig mooie en spannende nieuwe cover!

Doorlopen is een aangrijpende jeugdroman over vluchten en hoop. Twee jongeren, Salìm en Fatma, zijn op weg naar een nieuwe toekomst, ’s nachts, te voet, door de woestijn. Beiden zijn ze vertrokken uit een oorlog waar ze zelf niet voor hebben gekozen, ieder met eigen motieven, vragen en verwachtingen. Het verhaal over hun tocht door de woestijn wordt afgewisseld met flashbacks naar hun verleden, het leven waar ze vandaan komen, in korte hoofdstukken waarin de personages om beurten aan het woord komen.

Bijzonder:

  • Gebaseerd op ware verhalen.
  • Elk hoofdstuk start met een gedichtstrofe van een Syrische dichter.
  • Chique uitvoering met dikke softcover en flappen.

Maffiajongen is een indringende thriller over criminaliteit, groepsdruk en je eigen keuzes maken. En van die keuzes moet je dan wel álle gevolgen van dragen! Dat overkomt Pietro, die bij de maffia wil, Antonio die net als zijn broer wil zijn en ontdekt hóé zijn broer dan is, en het gebeurt ook de poppenspeler, die alles gezien heeft …

Bijzonder:

Share Button