Geplaatst op

Spreekbeurt: Een brief met vlechtjes

Spreekbeurt

Zoek je info voor je spreekbeurt? Tadaa! We hebben weer informatie voor een goede spreekbeurt online gezet. Onze boekentip: Een brief met vlechtjes. Zoek je nog een boek dat dit schooljaar uit moet voor je opdracht? Stop je zoektocht en lees deze prachtige roman van Christian Antonini. Met een beetje hulp van ons maak je er helemaal zelf een goede spreekbeurt of presentatie van!

Een brief met vlechtjes is natuurlijk niet alleen geschikt voor lezen op school. Het is een heel fijn boek om bij weg te dromen in je vrije tijd, zeker als je vanwege corona nog niet mag sporten, of voor tijdens de lange zomervakantie.

DEZE SPREEKBEURT IS NU TOEGEVOEGD

Spreekbeurt

We hebben weer een nieuwe spreekbeurt voor je live gezet. Hannah las tijdens de saaie coronavirustijd Een brief met vlechtjes. Duik erin weg, zomaar of voor school. Hier delen we informatie en vragen om je op weg te helpen een mooie spreekbeurt of boekpresentatie te maken voor school.

INFORMATIE OVER DE SCHRIJVER

Voor informatie over de auteur van Een brief met vlechtjes, kun je kijken op de pagina onze auteurs. Ook kun je op Google kijken voor andere informatie of een mailtje sturen naar ons.

GEBRUIK VAN ONZE MATERIALEN

Je mag de informatie op deze website voor je boekopdracht gebruiken, alleen niet letterlijk overschrijven. De boekcovers kun je downloaden en gebruiken als plaatje in je werkstuk of voor de klas. De boektrailers staan ook allemaal op Youtube. Ze zijn leuk om te laten zien in een presentatie voor de klas, bijvoorbeeld aan het begin of aan het einde van je spreekbeurt.

Tips voor spreekbeuren en boekpresentaties op deze website

Share Button